10 προτάσεις για αφυγραντήρες με ιονιστή

Στο άρθρο αυτό θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα ποιοι είναι οι  καλύτεροι αφυγραντήρες . Άρχικα ο αέρας περιέχει πάντοτε κάποια ποσότητα νερού με τη μορφή υδρατμών η οποία καθορίζει και το βαθμό της υγρασίας ενός χώρου.
Η ικανότητα του αέρα να παρακρατεί υδρατμούς αυξάνεται με την άνοδο της θερμοκρασίας του ,  μόλις μειωθεί η θερμοκρασία στα σπίτια μας ο αέρας αποβάλλει τους υδρατμούς που περιέχει και οι οποίοι υγροποιούνται και εμφανίζονται σε όλες τις ψυχρές επιφάνειες όπως τα τζάμια και οι τοίχοι.

Ο αφυγραντήρας είναι μια ηλεκτρική συσκευή που αφαιρεί την υγρασία από τον αέρα, αποτρέποντας τις ζημιές που προκαλεί. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ιδανικές συνθήκες για την υγεία μας και για το σπίτι κυμαίνονται μεταξύ 40% και 60% σχετικής υγρασίας. Με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες συνιστάται να εξασφαλίζεται τουλάχιστον μία ελάχιστη θέρμανση του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται σημαντικά η ικανότητα αφύγρανσης της συσκευής. Πράγματι, μόνον έτσι η υγρασία που υπάρχει στα παράθυρα και στις άλλες ψυχρές επιφάνειες μπορεί να εξατμιστεί στον αέρα και στη συνέχεια να συγκεντρωθεί από τον αφυγραντήρα. Ο αέρας που απελευθερώνεται από τον αφυγραντήρα είναι θερμότερος από τον αέρα του περιβάλλοντος.

Φτιάξε μία καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σου και απαλλάξου αποτελεσματικά από τα  προβλήματα υγρασίας με τους κάλυτερους αφυγραντήρες, άρκετοι απο τους  άφυγραντηρες έχουν  λειτουργία στεγνώματος ρούχων που  θα μπορείς να στεγνώνεις τα ρούχα ακόμη και μέσα στο σπίτι, ειδικά τις βροχερές ημέρες του χειμώνα , ώστε ακόμη κι αν τοποθετήσεις τον αφυγραντήρα μέσα στο υπνοδωμάτιο, θα μπορείς να  κοιμάσαι χάρις στον ελάχιστο θόρυβο που έχουν όταν λειτουργούν.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ

Ορισμένα χαρακτηριστικά  θα μας οδηγήσουν στην επιλογή των καλύτερων αφυγραντήρων :

  • Προστασία υπερχείλισης για ομαλή και ασφαλή λειτουργία
  • Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Αποδίδουν αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες 5-35 °C.
  • Ιονιστής: Οι περισσότεροι αφυγραντήρες διαθέτουν ενσωματωμένο ιονιστή, ο οποίος διοχετεύει αρνητικά ιόντα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, καταπολεμώντας τις οσμές, την σκόνη, τα αλλεργιογόνα κι άλλα βλαπτικά στοιχεία που προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα.

Πως αφαιρείται η υγρασία από τον αέρα

Η υγρασία μπορεί να αφαιρεθεί από τον αέρα με δύο τρόπους:

  • Αφύγρανση με ψύξη και με απορρόφηση.

Είδη αφυγραντήρων :

  •    Αφυγραντήρες με ψυκτικό κύκλωμα και απορρόφησης  με ζεόλιθο(desiccant).
  • Ο αφυγραντήρα  με ψυκτικό κύκλωμα  περιλαμβάνει συμπιεστή, εκτονωτική βαλβίδα και δύο εναλλάκτες θερμότητας.Ο αέρας του χώρου εισέρχεται στον αφυγραντήρα, ψύχεται, αποβάλει την υγρασία του και στη συνέχεια αναθερμαίνεται και αποδίδεται και πάλι στον χώρο σε θερμοκρασία ελάχιστα μεγαλύτερη της αρχικής.

Ποιο είδος να επιλέξω ;

Από 15 °C και άνω επιλέγουμε αφυγραντήρα με κομπρέσσορα. Κάτω από 15 °C  ο αφυγραντήρας με dessicant είναι πιο αποδοτικός και κάτω από 8  °C απαραίτητος σάν επιλογή.  Με τυπική θερμοκρασία δωματίου 15 °C  και άνω μπορούμε να επιλέξουμε ή dessicant ή με συμπιεστή. Ο αφυγραντήρας  είναι ολοκληρωμένη μονάδα έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Αφού έχει περάσει τον υγρό αέρα από το ψυχρό στοιχείο και του έχει αφαιρέσει την υγρασία , τον περνά μέσα από το θερμό στοιχείο , και τον θερμαίνει. Έτσι καταφέρνει και να αφυγραίνει και να μην επανεισάγει κρύο αέρα στο χώρο.Ἐπίσης είναι σήμαντικο να τονίσουμε ότι όσο χαμηλότερη υγρασία ζητάμε, τόσο αυξάνετε και η κατανάλωση ρεύματος.

Χρειάζομαι Ιονιστή  Αέρα ?

Ναι …  γιατί εξασφαλίζω καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο μου με τον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία  Ιονιστή , τα  αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται στο χώρο απορροφώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα.

Συνδέετε έναν σωλήνα αποστράγγισης σε μονιμη αποχέτευση …

Συνδέετε έναν σωλήνα αποστράγγισης στο πίσω μέρος της μονάδας για να τον αποστραγγίζετε. Δεν χρειάζεται πλέον να αδειάζετε τον κάδο συλλογής συμπυκνωμάτων της μονάδας 3 ή 4 φορές την ημέρα. Επίσης, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε πότε ακούγεται ο αφυγραντήρας για να σας ενημερώσει ότι ο κάδος του είναι γεμάτος.

Οι αφυγραντήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

  • για να μειώσουμε το ποσοστό  υγρασία σε χώρους που διαμένουν άτομα με πρόβληματα υγείας ( πχ ρευματοπάθειες)
  • για να στεγνώσουμε χώρους που έχουν εμφανίσει μούχλα είτε για  να απομακρύνουμε υγρασία από τους  χώρους μας ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε πιο άνετες συνθήκες διαβίωσης .
  • Για να εχεις ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον, χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση.
  • Ο αφυγραντήρας ειναι πλέον απαραίτητος για κάθε χώρο ενώ είναι επιβεβλημένος για την κρεβατοκάμαρα ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου .

Oι  καλύτεροι αφυγραντήρες που αναφέρονται στην λίστα είναι ενδεικτικοί και η επιλογή τους γίνεται με βάση τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο άρθρο ένω κάλυπτουν χώρους απο 35 τ.μ εως 150 τ.μ .

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ  ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΤΟ 2024

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 150 m² 

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ INVENTOR Premium PR1-ION30L ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΑΕΡΑ

Εξασφάλισε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σου με τον ενσωματωμένο ιονιστή του αφυγραντήρα Inventor Premium 16L. Τώρα, μπορείς να απαλλαγείς από σκόνες, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και δυσάρεστες οσμές. Με τον αφυγραντήρα Premium 16lt, έχεις επίσης τη δυνατότητα να στεγνώσεις τα ρούχα σου τις ημέρες με έντονη υγρασία και βροχή, απλά ενεργοποιώντας την οικονομική λειτουργία “Στέγνωμα ρούχων. Εξοικονόμησε ενέργεια με τη λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης και αντιμετώπισε άμεσα και αποτελεσματικά, ανάγκες αυξημένης υγρασίας, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Turbo.
Με ικανότητα αφύγρανσης 16 λίτρων την ημέρα, ενσωματωμένο ιονιστή, λειτουργία στεγνώματος ρούχων αλλά και έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης, ο Inventor Premium 16L είναι η απόλυτη λύση για κάθε πρόβλημα υγρασίας. Eπίσης είναι αθόρυβος κάτι που τον καθιστά την ιδανική λύση για υπνοδωμάτια και χώρους όπου απαιτείται χαμηλή στάθμη θορύβου.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

Συνεχής αφύγρανση
Με τη λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης, θα έχεις άμεσα αποτελέσματα όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία του αφυγραντήρα. Η συσκευή δρα καταλυτικά σε απαιτητικές συνθήκες όπως στέγνωμα ρούχων ή πλημμυρισμένων δωματίων εξαφανίζοντας την υγρασία άμεσα.
Συνεχής αποστράγγιση
Με τη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης θα ξεγνοιάσεις από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού. Τοποθέτησε το σωληνάκι στο πίσω μέρος της συσκευής και σύνδεσέ το με το σιφόνι, ώστε το νερό που συλλέγεται κατά τη λειτουργία αφύγρανσης, να οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση.

Προστασία υπερχείλισης
Απόλαυσε την ασφαλή λειτουργία του αφυγραντήρα χάρη στην προστασία από υπερχείλιση. Σε περιπτώσεις όπου το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σε ειδοποιήσει, αποτρέποντας πιθανές διαρροές.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών
Ο αφυγραντήρας της Inventor διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσεις με ακρίβεια το χρόνο χρήσης και να αποφύγεις την άσκοπη λειτουργία του. Ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία όταν λείπεις από το σπίτι ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2. Αφυγραντήρας με Ιονιστή και Καθαριστή αέρα JURO PRO Ruby 30L WiFi

 

Απομάκρυνε την υγρασία από τον χώρο σου αποτελεσματικά με μοναδική οικονομία κατανάλωσης (μόνο 260W). Ο πιο αθόρυβος στην κατηγορία του, με μεγάλη κάλυψη μέχρι 150m2. Απόλαυσε κορυφαία αξιοπιστία με τον περιστροφικό συμπιεστή GMCC-TOSHIBA και απομακρυσμένη χρήση μέσω WiFi. Δημιούργησε ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον με φίλτρα HEPA ανώτερου τύπου H13, ενεργού άνθρακα, σκόνης και ιονιστή.

Απόκτησε τον αφυγραντήρα Juro-Pro RUBY 30L WiFi και ζήσε μέσα σε ένα υγιεινό, άνετο, ευχάριστο περιβάλλον, χωρίς μούχλα και υγρασία, σκόνη, καπνό και δυσάρεστες οσμές!

Αφύγρανση Χάρη στα 30L ικανότητας αφύγρανσης αποδίδει αποτελεσματικά ακόμη και σε περιοχές με πολύ υψηλά επίπεδα υγρασίας. Επιπλέον, με την αφαίρεση της υγρασίας επιτυγχάνει την αύξηση της θερμοκρασίας του χώρου κατά 2 έως 3 βαθμούς κελσίου, εξασφαλίζοντας χρήματα από τη θέρμανση του σπιτιού!!!

Καθαρισμός αέρα Καθάρισε κι εξυγίανε αποτελεσματικά τον αέρα του χώρου σου και δημιούργησε ένα ποιοτικό περιβάλλον για σένα και την οικογένειά σου με τα 4 συστήματα καθαρισμού αέρα που διαθέτει. Το φίλτρο HEPA ανώτερου τύπου H13 συγκρατεί το 99,95% ιών, μικροβίων, αιωρούμενων αλλεργιογόνων μικροσκοπικών σωματιδίων, σταγονιδίων, ακάρεων και τριχών (μέχρι και 0,3 μm). Είναι ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα θα αφαιρέσει δυσάρεστες οσμές, μυρωδιές από μαγείρεμα, καπνό, χημικά, κι επιβλαβείς πτητικές ενώσεις (VOCs). Το φίλτρο σκόνης θα σε απαλλάξει από τη σκόνη που υπάρχει στον χώρο σου. Ο ιονιστής διπλής ακίδας θα δεσμεύσει τα σωματίδια, τον καπνό και τους ρύπους σκόνης και θα γεμίσει τον αέρα με ανιόντα δημιουργώντας φρέσκια ατμόσφαιρα που βοηθά στην καλή διάθεση, στην ευεξία και στην ικανότητα συγκέντρωσης και μάθησης!!!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

Συμπιεστής παγκοσμίου φήμης Στην καρδιά του αφυγραντήρα Juro-Pro RUBY 30L WiFi βρίσκεται ένας περιστροφικός συμπιεστής GMCC-TOSHIBA τριπλής προστασίας. Επιτυγχάνει χαμηλή κατανάλωση, άψογη λειτουργία με τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Εξασφαλίζει αξιοπιστία, μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή απόδοση!!!

Κατανάλωση του αφυγραντήρα Juro-Pro RUBY 30L WiFi είναι μόνο 260W, η χαμηλότερη στην κατηγορία του.

Χαμηλά επίπεδα θορύβου Απόλαυσε άψογη λειτουργία με τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στη κατηγορία του από 37,6dB, για ιδανικές συνθήκες διαβίωσης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.Λειτούργησε άφοβα τον αφυγραντήρα όλες τις εποχές του χρόνου χάρη στο μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας 5-35°C, ενώ η λειτουργία αυτόματης απόψυξης θα προστατεύσει τον συμπιεστή στις χαμηλές θερμοκρασίες κάνοντάς τον κατάλληλο ακόμα και για χώρους που συνήθως δεν θερμαίνονται τον χειμώνα όπως είναι τα γκαράζ, τα κελάρια, οι αποθήκες και τα εξοχικά.

WiFi  Χειρίσου τον αφυγραντήρα σου όπου κι αν βρίσκεσαι μέσω δικτύου WiFi, εύκολα και άνετα. Ενημερώσου ανά πάσα στιγμή για τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο σου και διαχειρίσου τη λειτουργία του αφυγραντήρα για πρόσθετη εξοικονόμηση και απόλυτο έλεγχο.

Μεγάλη δεξαμενή νερού 4,1L ώστε να μη χρειάζεται να την αδειάζεις συνεχώς (π.χ. όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή στην κρεβατοκάμαρα), ενώ υπάρχει και δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης με σωλήνα που θα βρεις μέσα στη συσκευασία.

 

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 130 m²

Inventor Atmosphere Xl AT-IONUV-25L

Λάμπα UVC

Το υπεριώδες φως, το οποίο ενεργοποιείται τόσο στη λειτουργία αφύγρανσης και καθαρισμού αέρα όσο και στην αυτόνομη λειτουργία καθαρισμού αέρα της συσκευής, καταστρέφει τα μικρόβια, τους ιούς, τους μύκητες και τα βακτήρια που μπορεί να υπάρχουν στη συσκευή και παρέχει μια υγιή ατμόσφαιρα στη συσκευή σας. χώρος.

Εφαρμογή Inventor Control συμβατή με Αlexa και Google Assistant

Ελέγξτε τη συσκευή σας ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι ή στο γραφείο, οποιαδήποτε στιγμή. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. Κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του Google Play ή του App Store και δημιουργήστε το περιβάλλον που θέλετε, ανά πάσα στιγμή, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας WiFi.

Εφαρμογή Inventor Control συμβατή με συσκευές Android και iOS (τελευταίες εκδόσεις).

 

 

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 130 m²

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ INVENTOR EVA II Pro ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΑΕΡΑ

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

Φτιάξε μία καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σου και απαλλάξου αποτελεσματικά από προβλήματα υγρασίας με τον αφυγραντήρα της Inventor Eva II Pro. Ακόμη και εξ’ αποστάσεως, αφού χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi θα μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του αφυγραντήρα απευθείας από το smartphone και την εφαρμογή InvMate II.

Ο ενσωματωμένος Ιονιστής θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα από σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές ενώ η λειτουργία αφύγρανσης, που μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με τον ιονισμό, θα έχεις την τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο σου, ακόμη και τις ημέρες με έντονη υγρασία και βροχή. Ενεργοποίησε τη λειτουργία Έξυπνης Αφύγρανσης και άσε τον αφυγραντήρα να επιλέξει τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία του δωματίου ώστε να εξοικονομείς ρεύμα και παράλληλα να έχεις χώρο απαλλαγμένο από υγρασία.

Χάρη στη λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων θα μπορείς να στεγνώνεις τα ρούχα ακόμη και μέσα στο σπίτι, ειδικά τις βροχές ημέρες του χειμώνα ενώ με τα 3 επίπεδα ταχύτητας του ανεμιστήρα, θα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των Silent, Medium και Turbo επιλογών, ώστε ακόμη κι αν τοποθετήσεις τον αφυγραντήρα μέσα στο υπνοδωμάτιο, να κοιμάσαι σαν πουλάκι.

Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται πανεύκολα από το κεντρικό πάνελ διαχείρισης, με την οθόνη να σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα επίπεδα υγρασίας του χώρου σου ενώ με συνολικά 20 λίτρα αφύγρανσης την ημέρα και δοχείο 3 λίτρων, θα αφαιρέσεις αποτελεσματικά την υγρασία από χώρους έως και 120 τετραγωνικά μέτρα. Όταν το δοχείο γεμίσει, η ένδειξη Full ενεργοποιείται και διακόπτεται η λειτουργία αυτόματα, έως ότου αδειάσεις το δοχείο ενώ ταυτόχρονα η λειτουργία Αυτοδιάγνωσης Βλαβών, μπορεί να σε ενημερώσει για όλες τις πιθανές βλάβες, χωρίς την ανάγκη βοήθειας από τεχνικό.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Ασύρματη σύνδεση Wi-Fi

Ρύθμισε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα από την εφαρμογή InvMate II και το smartphone. Χάρη στη σύνδεση Wi-Fi, ο αφυγραντήρας είναι διαθέσιμος για απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό σου τηλέφωνο, ώστε στο χώρο σου να επικρατούν οι τέλειες συνθήκες, πριν ακόμη εσύ φτάσεις. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες αφύγρανσης και μέσα από ένα εύκολο περιβάλλον χρήσης, ο χώρος σου θα έχει το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας, εύκολα και γρήγορα.

Ενσωματωμένη λειτουργία Ιονιστή

Εξασφάλισε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σου χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Ιονιστή. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται, εμπλουτίζουν τον αέρα, κατακρατούν σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, δίνοντας σου μία υγιεινή ατμόσφαιρα.

 

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 120 m²

1. INVENTOR ATMOSPHERE XL AT-IONUV-25L ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ

Inventor Afygrantiras Atmosphere XL Airsam scaled 1 e1668532969183

6 λειτουργίες  σε μία συσκευή που συνδυάζει Αφυγραντήρα & Καθαριστή Αέρα

  • Ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας με καθαρό και υγιεινό αέρα χωρίς υγρασία
  • Υγιεινή ατμόσφαιρα χωρίς μικρόβια, ιούς, μύκητες και βακτηρίδια χάρη στη λάμπα UV
  • Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA 97.79% για άριστης ποιότητας αέρα στον χώρο σας, απαλλαγμένο από σκόνη και μικρόβια
  • Απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας χάρη στον ενσωματωμένο Ιονιστή που εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια από τον αέρα του χώρου σας
  • Έλεγχος και ρύθμιση των λειτουργιών της συσκευής μέσω της εφαρμογής Inventor Control

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 Ιονιστής- Καθαριστής με Φίλτρο Hepa  – Λάμπα UV – Wifi

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 110 m²

1 . Inventor PM-WUI-20L Primus Αφυγραντήρας – Ιονιστής

 

291745 b

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MORRIS MDE 20200I ME IONΙΣΤΗ ΑΕΡΑ

 

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα δεξαμενής νερού (lt) 4

Κατανάλωση ρεύματος (W σε 26,7C @ 60%RH) 270

Μέγιστη ισχύς εισόδου (W) 365

Θέσεις λειτουργίας ανεμιστήρα 3

Στάθμη θορύβου dB(A)  : χαμηλή/υψηλή ταχύτητα 39/42

Παροχή αέρα (m³/h) : χαμηλή/υψηλή ταχύτητα 145/180

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ηλεκτρονική ρύθμιση λειτουργίας με οθόνη LED

Φωτισμός με αλλαγή χρώματος ανάλογα με την υγρασία

Λειτουργία στεγνώματος ρούχων

Χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Αυτόματη κίνηση περσίδων / διακοπή λειτουργίας όταν γεμίσει η δεξαμενή

Ενδεικτική λυχνία γεμάτης δεξαμενής

Λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης

Σύνδεση σε μόνιμη αποχέτευση

Λειτουργία αυτόματης απόψυξης / επανεκκίνησης

Ροδάκια /Χειρολαβή μεταφοράς

Αποσπώμενο φίλτρο σκόνης με επικάλυψη Nano silver

Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Λειτουργία αποστείρωσης με λάμπα UV /Παιδικού κλειδώματος

2. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ JURO-PRO Perla ΜΕ  ΙΟΝΙΣΤΗ

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

Ο αφυγραντήρας Juro Pro Perla εκτός από αποτελεσματικός, πρόκειται και για τον πιο οικονομικό στην κατηγορία του, αφού καταναλώνει μόλις 320W και είναι σε θέση να καλύψει χώρους έως και 110 τετραγωνικά μέτρα. Με αφύγρανση που φτάνει τα 25 λίτρα ανά ημέρα, θα φτιάξεις την τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο σου για άνετο περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου.Στο άνετο και υγιεινό περιβάλλον συμβάλλουν επίσης τα 4 συστήματα καθαρισμού του αέρα τα οποία περιλαμβάνουν φίλτρο για τη σκόνη, λειτουργία ιονιστή αλλά και δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα που απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές και τις επιβλαβείς πτητικές ενώσεις όπως ο καπνός. Ταυτόχρονα, απομακρύνουν τα σωματίδια της σκόνης που είναι υπεύθυνα για πολλές αλλεργίες και γεμίζουν το χώρο σου με ανιόντα που βοηθούν στην καλή διάθεση και ευεξία.Στο εσωτερικό του αφυγραντήρα βρίσκεται ένας περιστροφικός συμπιεστής σχεδιασμένος από την Panasonic.

Με διπλό ρότορα, χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβη λειτουργία και υψηλή απόδοση, σου υπόσχεται υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας για μεγάλη διάρκεια ζωής. Χάρη στο μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας και τη λειτουργία αυτόματης απόψυξης, θα μπορείς να λειτουργείς τον αφυγραντήρα άφοβα όλες τις εποχές του χρόνου ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται ο συμπιεστής από τις χαμηλές θερμοκρασίες, για να χρησιμοποιείς τη λειτουργία αφύγρανσης ακόμη και σε χώρους που δεν θερμαίνονται αποτελεσματικά.Και για να αφαιρέσεις την υγρασία από κάθε δωμάτιο και χώρο στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σου, ο αφυγραντήρας διαθέτει χειρολαβή και ενσωματωμένα ροδάκια, για να τον μεταφέρεις εύκολα και χωρίς κόπο. Απόλαυσε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον, αξιόπιστα και αδιάλειπτα με τον Juro Pro Perla.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

Στέγνωσε τα ρούχα μέσα στο σπίτι χάρη στην κάθετη εξαγωγή του αέρα και προγραμμάτισε με ευκολία το χρόνο έναρξης ή τερματισμού της λειτουργίας αφύγρανσης με τον χρονοδιακόπτη που μπορείς να ρυθμίσεις μεταξύ 1 και 24 ωρών. Και με τη μεγάλη δεξαμενή νερού των 5.3L δεν θα χρειάζεται να την αδειάζεις συχνά ενώ σε περίπτωση που επιθυμείς, ο αφυγραντήρας συνδέεται απευθείας με την αποχέτευση, για συνεχή αποστράγγιση, με τον σωλήνα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 100 m²

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ JURO-PRO Diamond Comfort ME IONΙΣΤΗ ΑΕΡΑ

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μέγιστη ισχύς (W) 320 W
Χωρητικότητα δοχείου νερού (l) 5.3 l
Ισχύς αφύγρανσης (lt/24h) 20 lt / 24h

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά την υγρασία και όλα τα προβλήματα που προκαλεί με τον αφυγραντήρα Juro Pro Diamond Comfort. Δώσε λύση στα προβλήματα μούχλας αλλά και δημιούργησε ένα άνετο και υγιεινό περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου χάρη στα 4 συστήματα καθαρισμού του αφυγραντήρα της Juro Pro.Με 20 λίτρα αφύγρανσης την ημέρα, θα αφαιρέσεις αποτελεσματικά την υγρασία αλλά και θα απαλλαγείς από τη σκόνη χάρη στο φίλτρο σκόνης ενώ με τον ιονιστή, το φίλτρο HEPA και το φίλτρο σκόνης θα απομακρύνεις όλες τις δυσάρεστες οσμές. Ο Diamond Comfort ενσωματώνει περιστροφικό συμπιεστή διπλού ρότορα της Panasonic ώστε να έχει τόσο χαμηλή κατανάλωση αλλά και αθόρυβη λειτουργία.Με κατανάλωση 320W, είναι από τους πιο οικονομικούς ενεργειακά αφυγραντήρες της κατηγορίας του.
Πέρα από την υγρασία, με τον Diamond της Juro Pro θα μπορείς να στεγνώσεις τα ρούχα μέσα στο σπίτι. Ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία τις κρύες και βροχερές ημέρες του χειμώνα όπου δεν υπάρχει δυνατότητα απλώματος των ρούχων στο μπαλκόνι. Διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού 5.3 λίτρων για να μην την αδειάζεις συχνά ενώ υπάρχει υποστηρίζει λειτουργίας συνεχούς αποστράγγισης με απευθείας σύνδεση με την αποχέτευση.Ενσωματώνει ροδάκια για να τον μεταφέρεις εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο ενώ χάρη στη λειτουργία χρονοδιακόπτη θα μπορείς να προγραμματίσεις με μεγάλη ευελιξία πότε θα ξεκινήσει και πότε θα σταματήσει τη λειτουργία αφύγρανσης.

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 80 m²

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TOYOTOMI TDE-20DTI ME IONΙΣΤΗ ΑΕΡΑ

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μέγιστη ισχύς (W) 265 W
Χωρητικότητα δοχείου νερού (l) 2.2 l
Ισχύς αφύγρανσης (lt/24h) 12 lt / 24h
Αποτελεσματική εξάλειψη της υγρασίας, στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι αλλά και καθαρό περιβάλλον με τον αφυγραντήρα της Toyotomi TDE-20DTI. Μπορεί να καλύψει εύκολα χώρους έως και 80 τμ ενώ με τα ενσωματωμένα ροδάκια και την πρακτική χειρολαβή, η μεταφορά του σε άλλο δωμάτιο, είναι θέμα μερικών δευτερολέπτων.Από τον ηλεκτρονικό πίνακα στο πάνω μέρος της συσκευής θα μπορείς να ρυθμίσεις τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές αφύγρανσης, όπως επίσης την ταχύτητα του ανεμιστήρα, το ποσοστό υγρασίας αλλά και τον χρονοδιακόπτη. Με την υγρασία να είναι πρόσφορο έδαφος για βακτήρια και μύκητες, η λύση είναι η αποτελεσματική αφύγρανση του χώρου, κάτι που επιτυγχάνεται σε τεράστιο βαθμό χάρη στη συσκευή της Toyotomi.
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Ενσωματώνει επίσης λειτουργία Ιονιστή, όπου καθαρίζει τον αέρα από σκόνη, ρύπους, οσμές αλλά και μικροσωματίδια, ώστε το περιβάλλον στο σπίτι να είναι πεντακάθαρο, ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχουν και μικρά παιδιά. Αν και παρέχει δοχείο περισυλλογής νερού 2.5 λίτρων, μπορείς να συνδέσεις τον αφυγραντήρα απευθείας με το σωλήνα της αποχέτευσης για αδιάκοπη αφύγρανση ενώ με τον χρονοδιακόπτη θα μπορείς να ρυθμίσεις την αυτόματη έναρξη και τερματισμό, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι με τον αφυγραντήρα της Toyotomi θα μπορείς να στεγνώνεις τα ρούχα ακόμη και μέσα στο σπίτι, ειδικά τις βροχερές και κρύες ημέρες του χειμώνα, όπου το στέγνωμα στο μπαλκόνι είναι αναποτελεσματικό.

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 60 m²

 

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ F&U FDE 1213 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΟΝΙΣΜΟΥ

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μέγιστη ισχύς (W) 220 W - Μέγ. μέγεθος δωματίου (m²) 60 m² -Ισχύς αφύγρανσης (lt/24h) 12 lt / 24h - Επίπεδα θορύβου (dB) 45 dB - Χωρητικότητα δοχείου νερού (l) 2.5 l
Ο αφυγραντήρας F&U FDE 1213 , είναι η κατάλληλη λύση για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την υγρασία, ακόμη και σε χώρους με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες 5-35C ενώ η αδιάκοπη λειτουργία αφύγρανσης θα σου επιτρέψει να στεγνώνεις και τα ρούχα μέσα στο σπίτι. Η αθόρυβη λειτουργία 42/45 dB (χαμηλή/υψηλή ταχύτητα) και η λειτουργία συνεχής αφύγρανσης, σου εξασφαλίζουν τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας για να έχεις κάθε στιγμή υγιεινή ατμόσφαιρα με καθαρό αέρα, τόσο για εσένα αλλά και όλη την οικογένεια.
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με οθόνη ενδείξεων
  • 24ώρος χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης
  • Δυνατότητα σύνδεσης σε μόνιμη αποχέτευση μέσω σωλήνα για συνεχή λειτουργία
  • Σύστημα αυτόματης επανεκκίνησης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

  • Λειτουργία ιονισμού
  • Σύστημα διακοπής λειτουργίας σε περίπτωση πλήρωσης της δεξαμενής νερού
  • Αυτόματη απόψυξη
  • Με φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται

 

ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ 50 m²

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ  TOYOTOMI TDE 12 TNV 18 ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΟΝΙΣΜΟΥ

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μέγιστη ισχύς (W) 265 W - Ιονιστής Χωρητικότητα δοχείου νερού (l) 2.2 l - Ισχύς αφύγρανσης (lt/24h) 12 lt / 24h -Μέγ. μέγεθος δωματίου (m²) 50 m²

 

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ

 

Ειδικά χαρακτηριστικά

  • Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
  • Εναλλάκτης Ti-Blue
  • Αισθητήρας Υγρασίας μεγάλης ακρίβειας
  • Ηλεκτρονική Ρύθμιση επιθυμητού ποσοστού υγρασίας
  • Χαμηλό επίπεδο Θορύβου
  • Διπλό σύστημα συλλογής νερού
  • Λειτουργία αυτόματης απόψυξης/AutoRestart/Laundry
  • Χρονοδιακόπτης
  • Aυτοδιαγνωστικό σύστημα βλαβών

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

  • Ιονιστής
  • Εξαιρετικά Χαμηλή Κατανάλωση Ενέργειας
  • Λειτουργία ιονισμού

—ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ—-

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες  που παρέχουμε.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!